Menziarahi Dan Menyerahkan Sumbangan Tabung Kebajikan Pelajar Dan Tabung Perlindungan Pelajar Kepada Waris Keluarga Allahyarhamah Nur Ainun Mardhiah Mohd Zainuddin | Student Affairs Division
» PUTRABAKTI » menziarahi dan menyerahkan sumbangan Tabung Kebajikan Pelajar dan Tabung Perlindungan Pelajar kepada waris keluarga Allahyarhamah Nur Ainun Mardhiah Mohd Zainuddin

Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) UPM, Prof. Dr. Ismi Arif Ismail bersama Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM telah menziarahi dan menyerahkan sumbangan Tabung Kebajikan Pelajar dan Tabung Perlindungan Pelajar kepada waris keluarga Allahyarhamah Nur Ainun Mardhiah Mohd Zainuddin, pelajar Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, yang telah kembali ke rahmatullah pada 14 September 2023 di Marang, Terengganu hari ini. Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM dan seluruh warga UPM turut berdukacita dan mendoakan semoga Allahyarhamah ditempatkan dalam kalangan orang yang beramal soleh.

#BerilmuBerbakti
#universitiputramalaysia