BHEP UPM MEMBANTU KEBAJIKAN PELAJAR YANG TERLIBAT KEMALANGAN JALAN RAYA | Student Affairs Division
» PUTRABAKTI » BHEP UPM MEMBANTU KEBAJIKAN PELAJAR YANG TERLIBAT KEMALANGAN JALAN RAYA

BHEP UPM MEMBANTU KEBAJIKAN PELAJAR YANG TERLIBAT KEMALANGAN JALAN RAYA

Serdang, 20 Jun 2022: Seksyen Pengurusan Kebajikan Pelajar telah membantu pelajar Fakulti Pengajian Pendidikan iaitu Saudari Izniza Ismail yang terlibat dengan kemalangan jalan raya (langgar lari) di IOI Conezion semasa dalam perjalanan pulang dari tempat Latihan Industri. Saudari Izniza Ismail mengalami kecederaan di bahagian muka dan sehingga kini, perkembangan kesihatan Saudari Izniza Ismail semakin bertambah baik.

BHEP turut membuat sumbangan kepada Saudari Izniza Ismail sebagai usaha dan komited BHEP dalam menjaga kebajikan pelajar UPM.
Sumbangan telah disampaikan oleh Puan Shamilah Samian, Ketua Seksyen Kebajikan Pelajar yang mewakili Encik Nuruliman Ibrahim, Ketua Bahagian Hal Ehwal Pelajar. Seluruh warga kerja BHEP mendoakan agar Saudari Izniza Ismail kembali pulih sepenuhnya serta dapat meneruskan Latihan Industri seperti biasa.

BHEP komited untuk terus melakukan yang terbaik.

#BerilmuBerbakti
#PutraCakna