ZIARAH UPM-KPT@KELUARGAKITA : FARAH FADHILAH BIDIN | Student Affairs Division
» NEWS » ZIARAH UPM-KPT@KELUARGAKITA : FARAH FADHILAH BIDIN

ZIARAH UPM-KPT@KELUARGAKITA : FARAH FADHILAH BIDIN

TERENGGANU, 8 Januari 2022 - Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM diketuai oleh En. Nuruliman Ibn Ibrahim (Ketua Bahagian Hal Ehwal Pelajar) telah melawat saudari Farah Fadhilah Bidin, pelajar tahun akhir Bacelor Sains Pembangunan Manusia dan Pengurusan, Fakulti Ekologi Manusia UPM di Kuala Terengganu. Beliau baru-baru ini telah kehilangan ibu, bapa dan kakak dalam tempoh 2 minggu akibat COVID-19.

Kunjungan BHEP telah hadir memberi sumbangan wang tunai daripada Tabung Kebajikan Pelajar UPM dan bakul makanan sumbangan Yayasan Pelajaran Mara.
Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan UPM mengucapkan takziah kepada saudari Farah Fadilah serta keluarga.
Diharapkan semoga beliau tabah dalam mengharungi kehidupan yang akan datang dan terus fokus kepada aktiviti pembelajaran sehingga bergraduat.

Date of Input: 10/01/2022 | Updated: 10/01/2022 | azhar.mahdzir

SXEZCAE~