ZIARAH PELAJAR KEMALANGAN | Student Affairs Division
» NEWS » ZIARAH PELAJAR KEMALANGAN

ZIARAH PELAJAR KEMALANGAN

UPM, 11 Januari 2022 – Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM telah melawat pelajar kemalangan di Pusat Kesihatan UPM yang diketuai oleh En. Nuruliman Ibrahim Ketua Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM.

Dalam ziarah tersebut Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM telah memberikan sumbangan kewangan kepada pelajar berkenaan yang diserahkan sendiri oleh En. Nuruliman Ibrahim bagi meringankan sedikit beban yang mereka alami dan turut hadir Dr. Wan Munira Ketua Felo Kolej Sultan Alaeddin Suleiman Shah serta Pn. Shamilah Ketua Seksyen Pengurusan Kebajikan Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM.

Diharapkan agar semua warga UPM khususnya sentiasa berhati-hati di jalan raya dan mematuhi segala peraturan agar perkara sedemikian tidak berlaku lagi.

Date of Input: 12/01/2022 | Updated: 12/01/2022 | azhar.mahdzir

SXEYGAp~