MAJLIS PERPISAHAN PEGAWAI BHEP PUAN ROSIHA ABDUL RAZAK | Student Affairs Division
» NEWS » MAJLIS PERPISAHAN PEGAWAI BHEP PUAN ROSIHA ABDUL RAZAK

MAJLIS PERPISAHAN PEGAWAI BHEP PUAN ROSIHA ABDUL RAZAK

SERDANG, 1 Oktober - Ketua Seksyen Pentadbiran & Kewangan BHEP, Puan Rosiha Abdul Razak yang akan berpindah ke PTJ lain diraikan pada Majlis Apresiasi anjuran Kelab Kebajikan & Rekreasi (KKRBHEP) melaui Zoom Meeting jam 10.00 pagi ini.

Majlis dihadiri oleh warga BHEP, Pejabat TNC HEPA serta Bahagian Perumahan & Penempatan (BPP) UPM.

Hadir sama, Timbalan Naib Canselor HEPA (TNC HEPA), Prof. Dr. Arifin Abdu dan Ketua Bahagian Hal Ehwal Pelajar (KBHEP), Ustaz Nuruliman Ibrahim.

Majlis dimulakan dengan ucapan KBHEP, seterusnya ucapan penghargaan daripada TNC HEPA dan diteruskan lagi dengan ucapan daripada Puan Rosiha Abdul Razak selaku individu yang diraikan.

Acara majlis diakhiri dengan penyampaian cenderahati kepada Puan Rosiha Abdul Razak yang disampaikan oleh KBHEP. - UPM

Date of Input: 04/10/2021 | Updated: 04/10/2021 | adidi

SXEUGAy~