BURSA MALAYSIA MENYUMBANG 25 BUAH KOMPUTER RIBA BUAT MAHASISWA UPM | Student Affairs Division
» NEWS » BURSA MALAYSIA MENYUMBANG 25 BUAH KOMPUTER RIBA BUAT MAHASISWA UPM

BURSA MALAYSIA MENYUMBANG 25 BUAH KOMPUTER RIBA BUAT MAHASISWA UPM

KUALA LUMPUR, 29 Disember 2021 - Bursa Malaysia telah memberikan sumbangan peranti iaitu komputer riba kepada Universiti Putra Malaysia sebanyak 25 buah.
Sumbangan peranti tersebut diserahkan sendiri oleh Tunku Putri Tunku Anor, Ketua Jabatan Yayasan Bursa Malaysia kepada En. Shahriman Hashim, Ketua Pentadbiran Pejabat Timbalan Naib Canselor ( Hal Ehwal Pelajar & Alumni) UPM.

Turut hadir dalam sesi penyerahan tersebut Puan Khairunnisa M Aris, Pengurus Jabatan Yayasan Bursa Malaysia & En. Nuruliman Ibrahim, Ketua Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM.
Terima kasih diucapkan kepada pihak Bursa Malaysia atas sumbangan yang diberikan ini untuk membantu pelajar UPM yang memerlukan peranti tersebut.

Date of Input: 03/01/2022 | Updated: 03/01/2022 | azhar.mahdzir

SXDdAAU~