BHEP Bangunkan Sistem Permohonan Kenderaan Secara Dalam Talian | Student Affairs Division
» NEWS » BHEP Bangunkan Sistem Permohonan Kenderaan Secara Dalam Talian

BHEP Bangunkan Sistem Permohonan Kenderaan Secara Dalam Talian

Serdang 4 Mei 2021 - Seksyen Pengurusan Kenderaan BHEP telah menghadiri Bengkel Pengurusan Sistem Tempahan Kenderaan di Makmal EXA , iDEC Alpha. Sistem yang dibangunkan ini akan diguna pakai bagi semua tempahan kenderaan yang diselaraskan oleh Bahagian Hal Ehwal Pelajar selepas ini bagi menggantikan kaedah tempahan manual.  Bengkel ini dijalankan bagi menguji sistem tempahan kenderaan sebelum sistem ini dapat digunakan sepenuhnya.

BHEP berharap agar sistem yang dibangunkan ini dapat memberi transformasi terbaik kepada BHEP sekaligus mendapat impak positif dalam memberi perkhidmatan terbaik kepada pelanggan.

Date of Input: 12/05/2021 | Updated: 12/05/2021 | adidi

SXEUMAK~