Program Majlis Perasmian Fiesta Mega Keluarga Malaysia | Bahagian Hal Ehwal Pelajar
» BERITA » Program Majlis Perasmian Fiesta Mega Keluarga Malaysia

Program Majlis Perasmian Fiesta Mega Keluarga Malaysia

[ 20 Oktober 2022 ]

Program Majlis Perasmian Fiesta Mega Keluarga Malaysia telah diadakan pada 20 Oktober 2022 bertempat di Dataran Merdeka. Program hari ini turut dihadiri oleh YBrs. En Nuruliman Ibrahim, Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan 40 orang pelajar Universiti Putra Malaysia.

Program ini sedikit sebanyak mendedahkan mahasiswa dan mahasiswi kepada peluang keusahawanan dan memberi peluang untuk mereka berinteraksi dengan golongan penjaja, peniaga kecil dan usahawan kecil serta persatuan penduduk dan belia Wilayah Persekutuan.
Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM, sentiasa memberi peluang kepada mahasiswa mahasiswi menghadiri program-program yang berimpak tinggi dengan bertujuan memberi pendedahan dalam pelbagai sektor ekonomi negara.

Tarikh Input: 01/11/2022 | Kemaskini: 01/11/2022 | azhar.mahdzir

SXDdWAC~