PERJUMPAAN MINGGUAN BERSAMA KETUA BHEP DAN PERKONGSIAN KAEDAH MENULIS SURAT RASMI | Bahagian Hal Ehwal Pelajar
» BERITA » PERJUMPAAN MINGGUAN BERSAMA KETUA BHEP DAN PERKONGSIAN KAEDAH MENULIS SURAT RASMI

13 Mac 2023 - Bertepatan dengan keperluan mengadakan aktiviti Sudut Bacaan Read@Uni, Bahagian Hal Ehwal Pelajar mengadakan perkongsian kaedah menulis surat rasmi yang disampaikan oleh Ketua Bahagian Hal Ehwal Pelajar sendiri, Encik Nuruliman Ibrahim.

Bagi menyahut seruan universiti dalam mencapai perkhidmatan cemerlang dalam penyampaian perkhidmatan maka inisiatif ini dibuat untuk kali kedua di Bahagian Hal Ehwal Pelajar.

Semoga aktiviti seumpama ini mampu meningkatkan lagi kecemerlangan perkhidmatan di Bahagian Hal Ehwal Pelajar.

Tarikh Input: 24/03/2023 | Kemaskini: 24/03/2023 | azhar.mahdzir

SXEUSAB~