Selamat Datang! | Student Affairs Division
» ARTICLE » Selamat Datang!

Selamat Datang!

Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP) UPM mengucapkan Selamat Datang kepada Encik Shahriman bin Hashim yang dilantik sebagai Ketua Pentadbiran Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) UPM berkuatkuasa 1 September 2020.

Bersama-sama kita mendoakan semua urusan dipermudahkan serta dirahmati Allah SWT dalam usaha mencapai sasaran yang ditetapkan ke arah melahirkan graduan yang berkualiti dan berdaya saing.

Selamat berkhidmat!

Selamat Maju Jaya dan Terima Kasih!

Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP) UPM merakamkan ucapan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada pegawai-pegawai hebat berikut yang akan berpindah dari Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) UPM berkuatkuasa 31 Ogos 2020, iaitu

1. Y. Bhg. Profesor Dr. Mohd Roslan bin Sulaiman
  2. Puan Noorizai binti Mohd Noor
  3. Encik Sharudin bin Sahrani
  4. Puan Norizawati binti Ahmad Jalal
  5. Encik Ku Norizan bin Ku Hashim

Kami mendoakan semua urusan dipermudahkan serta dirahmati Allah SWT dalam usaha merealisasikan visi UPM untuk menjadi sebuah universiti bereputasi antarabangsa.

Selamat maju jaya!

Date of Input: 06/09/2020 | Updated: 08/09/2020 | mshahrul